Aanvaard wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kunt aanvaarden​

Stephen Covey

Aanvaard wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kunt aanvaarden​

Stephen Covey

Over mij

In de loop van mijn leven ben ik, net als ieder ander, gevormd door positieve en negatieve ervaringen. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heb ik hulp gezocht. Zo kwam ik in aanraking met coaching en counselling. Mijn enthousiasme over de resultaten deden mij besluiten de opleiding te volgen tot specialist counsellor/coach bij de Academie voor Counselling en Coaching en de opleiding tot PMA-coach bij PMA Institute, Florida, USA.

Dit heeft tot resultaat gehad dat ik me in 2011 vestigde als zelfstandig ondernemer. 

Sindsdien ben ik me blijven ontwikkelen door vele opleidingen, cursussen, trainingen, seminars en workshops te volgen en door vakliteratuur te bestuderen op onder andere de gebieden trauma, psychologie, neurowetenschap, energie- en lichaamswerk.

Hoewel mijn trauma’s voor het overgrote deel behandeld waren, werden deze opnieuw getriggerd bij een incident in 2018. Zodanig dat ik in 2019 met diagnose Complexe-PTSS een korte intensieve opname heb gehad. Tijdens de nabehandeling gebruikte mijn psycholoog onder andere EMDR en Brainspotting.

Ik was zo onder de indruk van de effectiviteit van Brainspotting, dat ik me hierin ben gaan specialiseren. Dit is dan ook de reden dat ik de 4 fases van de opleiding en de masterclass Brainspotting heb afgerond.

Ik was zo onder de indruk van de effectiviteit van Brainspotting, dat ik me hierin ben gaan specialiseren.

Julia Niemeijer

Vul dit formulier in voor een gratis ervaringssessie Brainspotting